Η Google απαιτεί έως και 20 εφαρμογές της να είναι προ-εγκατεστημένες στις συσκευές Android!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Information, η Google απαιτεί από τους κατασκευαστές συσκευών που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android, να έχουν περισσότερες δικές της εφαρμογές προ-εγκατεστημένες.
f5a0a909ac254f1ea038ed290201a021
Η ιστοσελίδα The Information είχε πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες και συμβόλαια μεταξύ της Google και κατασκευαστών συσκευών Android, επιβεβαιώνοντας την επερχόμενη αλλαγή στις συμβάσεις. Σύμφωνα με την αναφορά της ιστοσελίδας, η Google θα απαιτεί έως και 20 από τις εφαρμογές της να είναι προ-εγκατεστημένες. Αυτή τη περίοδο ο αριθμός των εφαρμογών βρίσκεται λίγο κάτω από τις 10. Επιπλέον, η Google απαιτεί οι εφαρμογές της να βρίσκονται στη home screen ή σε ένα φάκελο σε εμφανές σημείο, στην αρχική οθόνη κάθε συσκευής. Το ίδιο θέλει και για το πεδίο αναζήτησης, Google Search.

Η λίστα των κατασκευαστών στα συμβόλαια της Google, στα οποία είχε πρόσβαση το The Information περιλαμβάνει τους κατασκευαστές Samsung, HTC και Huawei μεταξύ άλλων.

Η αλλαγή στη πολιτική της Google που αφορά στις δικές της εφαρμογές Android, σχετίζεται με την ολοένα και αυξανόμενη σπουδαιότητα του OS, ως παράγοντας εσόδων για την εταιρεία. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της Google, αποτελούν εξίσου βασικές γεννήτριες εσόδων.

Advertisements
By raphael panous Posted in Android

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s