Δεν έλειψαν … και τα ευτράπελα των σημερινών εκλογών…

Δεν έλειψαν και στη σημερινή εκλογική διαδικασία μικροπροβλήματα αλλά και ευτράπελα, με τη γενική εικόνα ωστόσο να παραμένει ότι αυτή εξελίσσεται ομαλά.

00000000000akoιoiiiii

Συγκεκριμένα, μαζικά προβλήματα παρουσιάστηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου σε 20 εκλογικά τμήματα δεν μετέβησαν μέλη των εφορευτικών επιτροπών και έτσι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν τους πρώτους εκλογείς που πήγαν να ψηφίσουν, ενώ σε άλλα 20 εκλογικά τμήματα της πόλης οι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν είχαν παραλάβει το εκλογικό υλικό.

Σε ένα εκλογικό τμήμα στο Μυρωδάτο της Ξάνθης τα ψηφοδέλτια είχαν χαθεί και εικάζεται ότι είχαν τοποθετηθεί σε σάκους από τον δικαστικό αντιπρόσωπο αλλά μια υπάλληλος της καθαριότητας ενδέχεται να μην το κατάλαβε και να τα πέταξε.

Στις Σέρρες, δικηγόρος υποκρίθηκε ότι ήταν ο διορισμένος δικαστικός αντιπρόσωπος. Υποψήφιος δήμαρχος όμως τον κατήγγειλε με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία και να σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες, διορισμένος δικαστικός αντιπρόσωπος ήταν υπάλληλος του δικηγορικού του γραφείου.

eglimatikotita.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s