Πάτρα: 47χρονος οδηγός νταλίκας που μετέφερε φάρμακα είχε κρύψει οκτώ αλλοδαπούς σε ειδική κρύπτη!

Ένας αλλοδαπός διακινητής και οκτώ παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, χθες,  στη πύλη εισόδου οχημάτων στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Λιμενικού που παρελήφθη από το thebest.gr.

euxiqhclez5335691c49b5e

Ειδικότερα, ύστερα από διενεργούμενο έλεγχο σε φορτηγό όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος αλλοδαπός οδηγός του, μετέφερε μέσα σε κρύπτη στο χώρο του φορτίου, το οποίο αποτελείτο από παλέτες με φάρμακα, τους ανωτέρω μετανάστες, οι  οποίοι και στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το ανωτέρω φορτηγό όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, επτά παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι, οι δύο εξ’ αυτών, στα ημιαξόνια σταθμευμένου επικαθήμενου οχήματος και οι υπόλοιποι πέντε , εντός του χώρου του φορτίου άλλου σταθμευμένου επικαθήμενου οχήματος, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Επίσης, τρεις παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, τις απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρώναπό στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε δύο φορτηγά οχήματα με επικαθήμενο, εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στα ημιαξόνια αυτών, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Ακόμη, ένας παράνομος μετανάστης συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρώναπό στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος στα αξόνια εν λόγω οχήματος, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από την χώρα.

Τέλος,  ένας παράνομος μετανάστης συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρώναπό στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε εντός του χώρου του φορτίου φορτηγού οχήματος, το οποίο αποτελείτο από παλέτες με χαρτοκιβώτια,στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από την χώρα.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s