Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, χρόνια Ευτυχισμένα… Καλή Χρονιά & Ευτυχισμένο το 2014!!!!

 

2014

Μέσα από την ιστοσελίδα μας https://raphaelpanous.wordpress.com, ευχόμαστε σε όλους τους αγαπητούς φίλους και επώνυμους, ανώνυμους αναγνώστες του blog μας χρόνια σας πολλά , χρόνια καλά και χρόνια ευτυχισμένα με υγεία και αγάπη πάνω απ’ όλα!!! 

Κάθε αστέρι που θα πέφτει κάνε και μία ευχή, φέτος να γίνουν όλες πραγματικότητα, να βρούμε το δρόμο, όπως οι τρεις μάγοι, να βρούμε και εμείς το Άστρο που θα μας οδηγήσει στο δρόμο της Απελευθέρωσης από το ΔΝΤ.

Όμως φέτος οι μέρες είναι αρκετά φορτωμένες με νέα βάρη οικονομικά, και προβληματισμούς οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Και μακάρι να έρχονταν σκέτα…Και τα λεφτά μας, έχουν κάνει φτερά… Γύρω μας προβληματισμός, και φτώχια… Κάποτε το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων τέτοιες ημέρες ανθούσε. Τίποτε δεν θυμίζει τις παλιές καλές ημέρες, τις ημέρες τις αφθονίας… Μελαγχολία… λιγότερα στολίδια και φώτα στους δήμους… Μαραμένα χαμόγελα, περισσότερη θλίψη, λιγότερα φώτα και στολίδια στα παράθυρα και στα μπαλκόνια. Αγωνία… Για το πως θα πραγματοποιήσουμε τις κρυφές επιθυμίες των παιδιών μας…

Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s