Δυτική Ελλάδα : Έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!!

headerimg

SHMAIA_ELLADA!!!!

Γράφει ο Ηλίας Μαρκόπουλος : Πρόεδρος της Ιδρυτικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Διανύουμε μια περίεργη και δύσκολη εποχή. Όλα βρίσκονται σε κρίση και όλα είναι κρίσιμα. Αναζητούμε σταθερές που θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε σε ένα διαρκώς μεταλλασσόμενο τοπίο. Εμείς στηριζόμαστε σε διαχρονικές αξίες και εργαζόμαστε με πάθος. Η απάντηση στην κρίση του πολιτικού συστήματος είναι περισσότερη δημοκρατία και περισσότερη κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη. Το δικό μας δημιουργικό πεδίο είναι ένας ‘τόπος’ ασφαλής και ελκυστικός γεμάτος ελπίδα, προσδοκίες και οράματα, γεμάτος Ελλάδα.
 
Σε αυτό τον ‘τόπο’ βαδίζουμε χωρίς εκπτώσεις, χωρίς συμβιβασμούς, στηριζόμενοι πάνω στις ελληνικές διαχρονικές αξίες και αρχές.
 
Οι αρχές και αξίες της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, έχοντας επίγνωση της πνευματικής και ηθικής κληρονομιάς μας, εδράζονται στην αδιαιρετότητα, οικουμενικότητα και διαχρονικότητα του ελληνικού πνεύματος και του ελληνικού πολιτισμού. Θεμέλιο αυτού του πολιτισμού υπήρξαν ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ισότητας των πολιτών, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας, του σεβασμού στα δικαιώματα του πολίτη, της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.
 
Η ΧΑΡΤΑ της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ θα δημιουργεί στον Έλληνα πολίτη τη σιγουριά ότι οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο είναι μία κοινότητα, που ΟΛΟΙ αποδέχονται τις ίδιες αξίες και αρχές, για το καλό και την πρόοδο των  ιδίων και της αγαπημένης μας πατρίδας. Η Ελλάδα είναι η ίδια η ψυχή μας.
 
Η ΧΑΡΤΑ θα αποτελεί την πιο τεκμηριωμένη διακήρυξη από ιδρύσεως της πολιτείας των Ελλήνων και θα εγγυάται την εφαρμογή στην πράξη όλων όσων μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας για το ιδεώδες της Δημοκρατίας και όλων όσων επαγγελλόμεθα εμείς για την δημιουργία της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
 
Η στήριξη στις αρχές και αξίες της ελληνικής φιλοσοφίας και του αθάνατου ελληνικού πνεύματος, είναι το δικό μας δημιουργικό πεδίο. Είναι ο ‘τόπος’ ο ασφαλής για την δημιουργία της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, πάνω στις διαχρονικές αξίες και αρχές, όπως αυτές:
 • ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι απαραβίαστη και θα είναι σεβαστή και θα προστατεύεται από την πολιτεία. Το κράτος θα σέβεται τον πολίτη και θα τον προστατεύει, όπως εξάλλου οφείλει δια του Συντάγματος να πράττει.
 •  
 • ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην ελευθερία και στην ασφάλεια και η πολιτεία έχει υποχρέωση να του την εξασφαλίζει. Κάθε πολίτης επιλέγει ελεύθερα την θρησκεία και έχει δικαίωμα απεριόριστης ελευθερίας στην σκέψη και την συνείδηση. Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προστατεύει την ελεύθερη επιλογή των πολιτών, είτε αυτή εκδηλώνεται ατομικά ή συλλογικά όταν ασκούν νομίμως τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Αυτό θα επιτευχθεί με την συνεργασία όλων των πολιτών με το κράτος και τις υπηρεσίες που εντέλλονται να τον προστατεύουν.
 •  
 • ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ. Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι στην πράξη και όχι στην θεωρία έναντι του νόμου. Η πολιτεία αντιμετωπίζει τους πολίτες με τον ίδιο τρόπο, ανεξάρτητα της οικονομικής, της πνευματικής ή κοινωνικής τους θέσης. Τα θεσμικά όργανα που είναι υπεύθυνα να επιβλέπουν και να διατηρούν την ισότητα των πολιτών, θα αποκτήσουν το χαμένο κύρος τους και θα αναλάβουν την βαρύτατη ευθύνη που τους αναλογεί.
 •  
 • ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Δικαίωμα πραγματικής προσφυγής σε όλες τις βαθμίδες της δικαιοσύνης και αμερόληπτου δικαστηρίου σε εύλογο χρονικό διάστημα για κάθε πολίτη. Έξω ο κομματισμός από την δικαιοσύνη. Σεβασμός στα δικαιώματα του πολίτη και σεβασμός του πολίτη στους νόμους. Δικαιοσύνη πραγματικά ανεξάρτητη αποτελεί εγγύηση για τους θεσμούς και την δημοκρατία. Οι θεσμικοί λειτουργοί της Δικαιοσύνης, θα κινούνται ανεξάρτητα, αλλά θα τιμωρούνται παραδειγματικά όταν θα παραβιάζουν τους κανόνες που ορίζουν και διέπουν τον λόγο και τον ρόλο της ύπαρξής τους.
 •  
 • ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η δημοκρατία για μας δεν είναι ούτε ριζοσπαστική, ούτε φιλελεύθερη, ούτε μικτή, ούτε κρατικοποιημένη. Δημοκρατία για μας είναι το απεριόριστο δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν ελεύθερα, να συλλογιούνται ελεύθερα, να οραματίζονται ελεύθερα, να δημιουργούν ελεύθερα, να αποφασίζουν ελεύθερα και όλα αυτά χωρίς περιορισμούς, όρους και προϋποθέσεις για το συμφέρον του λαού και της πατρίδας. Γιατί πιστεύουμε ότι: «πατρός τε και μητρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστίν η πατρίς».
 •  
 • ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Όλοι οι πολίτες απολαμβάνουν ολοκληρωμένης κοινωνικής προστασίας. Η οικογένεια κάθε μορφής θα στηρίζεται και θα προστατεύεται από την πολιτεία. Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα δημιουργίας οικογένειας, ενθαρρύνεται και στηρίζεται από την πολιτεία με πράξεις και μόνιμες πολιτικές. Αναγνωρίζουμε το δημογραφικό ως το πρώτης προτεραιότητας εθνικό πρόβλημα. Αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε το δικαίωμα πρόσβασης του κάθε πολίτη στις παροχές κοινωνικής ασφάλειας και στις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας. Η μητρότητα, η ασθένεια, το εργατικό ατύχημα, τα γηρατειά, η απώλεια της εργασίας, θα τυγχάνουν ειδικής προστασίας από την πολιτεία. Αξιοπρεπής διαβίωση σε όλους. Πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, ιατρικής, φαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης στους πολίτες δωρεάν. Εργασία για όλους, κανείς άνεργος. Η πολιτεία υποχρεούται να εξασφαλίζει με δέσμη πολιτικών εργασία στους πολίτες. Η ανεργία για μας είναι η πιο ακραία και άγρια μορφή κοινωνικής αδικίας.
 •  
 • ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ο οποίος είναι ελεύθερος να συλλογάται ελεύθερα και να επιλέγει ελεύθερα πώς θα ζήσει. Εμείς τοποθετούμε τον άνθρωπο στην καρδιά του προγράμματός μας και της δράσης μας. Η διαφορετικότητα των επιλογών είναι η βάση της Δημοκρατίας, με βασικό δεδομένο όμως πως αυτή η διαφορετικότητα δεν θα δημιουργεί προβλήματα στους υπολοίπους.
 •  
 • ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. Στο χτίσιμο και τον σχεδιασμό της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ τον πρώτο λόγο και τον πρώτο ρόλο θα έχουν οι ΝΕΟΙ. Τα όνειρα, τα οράματα και οι προσδοκίες πολλών γενεών θα γίνουν πράξη. Επενδύουμε στους ΝΕΟΥΣ με συνέπεια και ευθύνη για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Οι Έλληνες νέοι θα είναι οι πρωταγωνιστές σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής, της κοινωνικής, της οικονομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας της πολιτείας.
Τα παραπάνω αποτελούν δεσμεύσεις και όχι υποσχέσεις. Ο ρόλος του πολίτη θα διευρυνθεί, με την (εξ εκλογής) ανώνυμη συμμετοχή του σε διαδικασίες – λειτουργίες θεσμικών οργάνων που αφορούν τον έλεγχο του ίδιου του κράτους. Επιτέλους, αφού οι πολίτες πληρώνουν, θα πρέπει να αναλάβουν και την επιστασία των διαδικασιών ελέγχων του κράτους.
Ελληνίδες, Έλληνες,
Κάθε απόφασή μας σήμερα είναι ευθύνη για το αύριο. 
Άλλοθι δεν θα υπάρχει για κανένα.
 
Έρχεται η πραγματική μεταπολίτευση.
Έρχεται η πραγματική αλλαγή.
Έρχεται η πραγματική δημοκρατία.
Έρχεται η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

 ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
Πρόεδρος της Ιδρυτικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο πρόεδρος του κόμματος , Ηλίας Μαρκόπουλος,

 • Είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά εκ των οποίων τα δύο μεγαλύτερα φοιτούν στο πανεπιστήμιο. 
 • Οικονομολόγος, Διδάκτορας Οικονομικών Επιστημών και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
 • Πτυχιούχος Νομικής Σχολής, Τμήμα Νομικού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας, 
 • Δικηγόρος μέλος του Δ.Σ.Α,
 • Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών Παντείου Πανεπιστημίου,
 • Πτυχιούχος Ινστιτούτου Τραπεζικών και Οικονομικών Επιστημών,
 • Πτυχιούχος του Πολυτεχνείου του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών,
 • Εργάστηκε στο τραπεζικό σύστημα, διετέλεσε ανώτατο τραπεζικό στέλεχος στην τράπεζα Θεσσαλίας και ιδρυτικό μέλος της τράπεζας Αιγαίου,
 • Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας (Α.Σ.Π.Ε.) και σήμερα είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Στήριξης και Προστασίας Πολυμελών Οικογενειών (Π.Ε.Σ.Π.Ο.),
 • Έχει γράψει πολλές μονογραφίες με γνωστικό αντικείμενο το τραπεζικό σύστημα και την οικονομία, δεκάδες επιστημονικές εργασίες που δημοσιεύθηκαν σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά με κριτές. Έχει αρθρογραφήσει σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά. Παρακολούθησε επίσης μεγάλο αριθμό συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε πολλά εκ των οποίων συμμετείχε ως εισηγητής,
 • Υπηρέτησε στις ένοπλες δυνάμεις από διάφορες θέσεις συμμετέχοντας σε επιχείρησεις πρόσσω. Φέρει το βαθμό του Υπ/γου.

Μερικά από τα επιστημονικά έργα :

 • Οι Τραπεζικές χρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα και το σύστημα ελέγχου τους.
 • Η Οικονομία και ο Πολίτης.
 • Οι Συνεταιριστικές Τράπεζες – Το παρόν και το Μέλλον.
 • Εισαγωγή στη Σύγχρονη Μικροοικονομική.
 • Θεωρία και Τεχνική των Χρηματοδοτήσεων.
 • Η Ελλάδα στην ΟΝΕ.
 • Ανάλυση της πορείας σύγκλισης.
 • Το Διεθνές Χρέος.
 • Οι Διεθνείς απόψεις της οικονομικής ανάπτυξης.
 • Οικονομική ανάλυση των χωρών σε μετάβαση – Ο ρόλος των τραπεζών.
 • Διεθνής Οικονομία, Εθνική Αποταμίευση και Ανάπτυξη.
 • Η Χρηματοδότηση της Οικονομικής Ανάπτυξης.

          Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι λαϊκό κίνημα που θέλει μαζί με το λαό, έχοντας επίγνωση του χρέους προς την πατρίδα, να κάνει τα λόγια πράξεις, να οδηγήσει το λαό στην οικονομική ανάπτυξη και ευημερία και επανακτήσει την αξιοπιστία και αξιοπρέπεια της χώρας προς κάθε κατεύθυνση.

          Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ως κίνημα λαού, θα προχωρήσει μαχητικά και αδέσμευτα, στη βαθιά πολιτική και κοινωνική αλλαγή, στην πράξη και όχι στα λόγια, όπως προσδοκά ο ελληνικός λαός μέσα από τα νέα δεδομένα και τις διαδικασίες ενός σύγχρονου δημοκρατικού πολιτεύματος.

          Θα αποδείξει με έργα και όχι με λόγια ότι δεν είναι επανάληψη παλαιών, ξεπερασμένων διεφθαρμένων και διαπλεκομένων πολιτικών. Ότι δεν περιχαρακώνεται πίσω από νεκρά πολιτικά δόγματα και κάτω από ανέκφραστες ταμπέλες και ετικέτες προκαταλήψεων και κομματικών αγκυλώσεων.

          Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι κίνημα λαού, χωρίς δεσμεύσεις. Αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες. Ανοίγει ευρείς ορίζοντες στην πορεία της χώρας, στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

          Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ως βασικά και θεμελιώδη ερείσματα από τα οποία ξεκινά και στα οποία στηρίζεται, είναι η βαθειά πίστη στα προτερήματα και στις δυνατότητες του Έλληνα, στην ανυποχώρητη προσήλωσή του στην ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την αγάπη για την πατρίδα και την εθνική αξιοπρέπεια. Απευθύνεται σε κάθε προβληματιζόμενο Έλληνα πολίτη, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης και ιδεολογικού προσανατολισμού που είχε μέχρι σήμερα.

          Αυτό σηματοδοτεί την φυσιογνωμία ενός πολιτικού κινήματος, μεγάλων προσδοκιών  και ευθυνών, μιας πατριωτικής παράταξης, υπεύθυνου πολιτικού λόγου και δημοκρατικού έργου.

          Συμβάλλοντας στη δημιουργία νέου κλίματος σύγχρονης πολιτικής, απαλλαγμένης από ακρότητες, στείρες αντιπαραθέσεις, πάθη, υπερβολές και διαπλοκές που έφεραν τη χώρα στο σημερινό οικονομικό αδιέξοδο και την εθνική ταπείνωση.

          Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ πιστεύει ότι μόνο η ύπαρξη σωστά ενημερωμένων πολιτών στη χώρα μας θα εξασφαλίσουν την οικονομική και κοινωνική δημοκρατία και θα καταστήσουν το λαό κυρίαρχο.

          Η δημιουργία μιας προοδευτικής κοινωνίας όπου η αρμονική ανάπτυξη των οικονομικών δραστηριοτήτων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα συνυπάρχουν, όπου η ανύψωση του βιοτικού επιπέδου όλων των Ελλήνων, αλλά και η εθνική ομοψυχία θα αποτελούν τις πρώτες προτεραιότητες διασφαλίζοντας στον λαό ευημερία και στη χώρα μια ισότιμη σχέση με όλες τις άλλες χώρες σε μια Ευρώπη πολιτών, σε μια Ευρώπη λαών κυρίαρχων.

          Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα επανιδρύσει στην πράξη το κράτος, θα χαράξει Νέα Εθνική Στρατηγική που θα εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών, την ακεραιότητα της χώρας, την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και ταυτόχρονα τη Δημοκρατία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, τη πρόοδο και την ανάπτυξη.

          Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αντιπροσωπεύει τις πιο προωθημένες θέσεις της σύγχρονης πολιτικής σκέψης. Δεν είναι δεσμευμένη σε καμιά συμφωνία του παρελθόντος και χαράζει προοπτικές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του μέλλοντος.

          Η νέα πρόταση εξουσίας είναι καρπός της πείρας, της εμπειρίας, της δουλειάς μας, της καθημερινής μας σχέσης με το λαό, της επεξεργασίας των διεθνών εξελίξεων σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας. Η πείρα μας αυτή, που είναι και πείρα ολόκληρου του ελληνικού λαού διέλυσε πλάνες, γκρέμισε είδωλα, ξεθώριασε μύθους, αποκάλυψε ψευδεπίγραφες δηλώσεις, φώτισε έντονα αμφισβητούμενες πραγματικότητες και αποκάλυψε σε όλους μας την αθλιότητα, την διαπλοκή και την ιδιοτέλεια των σωτήρων της ψευδεπίγραφης μεταπολίτευσης.

          Τα συνθήματα και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για κοινωνική δικαιοσύνη, οικονομική ανάπτυξη και εθνική κυριαρχία απεδείχθησαν συνθήματα κενού περιεχομένου που χρησιμοποιήθηκαν για να εξαπατήσουν και να παραπλανήσουν τον Ελληνικό Λαό.

          Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι κίνημα ανθρωποκεντρικό.

          Πρωταρχική αξία για μας είναι ο άνθρωπος. Η δημιουργία των καλύτερων δυνατών συνθηκών για την ανεμπόδιστη ανάπτυξη της οικονομικής και κοινωνικής του προόδου είναι ο στόχος μας. Το φορολογικό σύστημα και η πρόνοια του κράτους θα είναι σχεδιασμένα με στόχο την αντιμετώπιση της πρώτης προτεραιότητας για μας εθνικού προβλήματος που είναι το δημογραφικό. Ο Πολίτης είναι η μόνη πηγή κάθε εξουσίας και ελέγχου όπως ορίζει το Σύνταγμα. Η συμμετοχή του σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν τον ίδιο και τη χώρα θα διασφαλίζεται μέσα από τη διαδικασία των δημοψηφισμάτων.

          Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι κίνημα δημοκρατικό.

          Η δημοκρατία για μας δεν είναι ούτε ριζοσπαστική, ούτε φιλελεύθερη, ούτε μικτή, ούτε κρατικοποιημένη. Δημοκρατία για μας είναι το απεριόριστο δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν ελεύθερα, να συλλογιούνται ελεύθερα, να οραματίζονται ελεύθερα, να δημιουργούν ελεύθερα, να αποφασίζουν ελεύθερα και όλα αυτά χωρίς περιορισμούς, όρους και προϋποθέσεις για το συμφέρον του λαού και της πατρίδας. Γιατί πιστεύουμε ότι: «πατρός τε και μητρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστίν η πατρίς».

          Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι κίνημα πατριωτικό.

Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα σε αυτό τον τόπο και να δημιουργήσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, την ΕΛΛΑΔΑ που αγαπάμε όλοι μας, την ΕΛΛΑΔΑ  της λεβεντιάς, της αξιοπρέπειας, του φιλότιμου. Την ΕΛΛΑΔΑ που όλοι ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας και τις νέες γενιές. Την ΕΛΛΑΔΑ για την οποία χιλιάδες Έλληνες και φιλέλληνες έδωσαν τα πάντα.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ απευθύνεται στις ανεξάντλητες δυνάμεις του Ελληνικού λαού. Ο λαός σύντομα θα βάλει εκεί που πρέπει, στο περιθώριο τους ανάλγητους, τους ξεδιάντροπους και διεφθαρμένους πολιτικούς, τους πολιτικούς της ρεμούλας της μίζας και της αρπαχτής, τα λαμόγια της εικονικής μεταπολίτευσης που με την εγκληματική πολιτική τους οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή. Όλους αυτούς ο λαός τους έχει παραγράψει. Τις πράξεις τους όμως όχι, για τις οποίες θα κληθούν να λογοδοτήσουν.

          Όλα τα κόμματα είναι συνυπεύθυνα για τη χρεοκοπία της Ελλάδας.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι ένα πολιτικό κίνημα που καλύπτει ένα χώρο που σήμερα δεν αντιπροσωπεύεται από κανέναν, και έχει ως κέντρο τον άνθρωπο και την πατρίδα. Θα παρουσιάσει και θα προτείνει στο λαό ένα σαρωτικό σχέδιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, με προτεραιότητα την άμεση και ριζική αναθεώρηση του Συντάγματος.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι εδώ, ως κίνημα λαού, θα δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ΕΛΛΑΔΑ των Ελλήνων.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που μας αξίζει.

Επίσημη σελίδα του κόμματος , ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s