ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ : Συνεχίζεται η απεργία μέχρι και την Τρίτη 22 Οκτωβρίου!

PANEPISTIMIO-PATRON-logo-4xromo_13Τη συνέχιση της απεργίας μέχρι και  Τρίτη 22 Οκτωβρίου , αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι  του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν νέα Γενική Συνέλευση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Αποφάσεις Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Πατρών
Σε κλίμα αγωνιστικότητας και ενότητας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18.10 η Γενική Συνέλευση των Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών . Καταδίκασε την εκβιαστική ταχτική και προσπάθεια τρομοκρατίας και εκφοβισμού του κινήματος από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς ,με την μετάθεση της ευθύνης στους εργαζόμενους για την απογραφή των υπό διαθεσιμότητα συναδέλφων. Δηλώνουμε ότι δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς.
Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας, και τον αγώνα μας με απεργία μέχρι και την Τρίτη 22 Οκτωβρίου. Βρισκόμαστε σε απεργιακές κινητοποιήσεις νόμιμες και συνταγματικά κατοχυρωμένες .
 Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να στείλουμε προσωπικά υπηρεσιακά στοιχεία, στα οποία δεν έχουμε και καμία πρόσβαση. Δεν θα περάσει. Καμία διαθεσιμότητα -καμία απόλυση Παλεύουμε για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Δημόσια και δωρεάν Εκπαίδευση Δεν θα υποχωρήσουμε Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε νέα Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου.»

esos.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s