Σαμαράς : Έξι χρόνια για να γυρίσουμε στο προ κρίσης επίπεδο διαβίωσης!

D0F15763427D3C42A0F52DB6AD4DB12EΠαράλληλα, ο πρωθυπουργός έβαλε κατά του λαϊκισμού, επισημαίνοντας πως αυτός «διεισδύει εύκολα σε νόμιμα δημοκρατικά κόμματα» και δημιουργεί «ακραίες τάσεις».

Επίθεση κατά του λαϊκισμού εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της ομιλίας που εκφώνησε στο συνέδριο που πραγματοποιεί στην Αθήνα η «International Herald Tribune» σε συνεργασία με την «Καθημερινή», με τον τίτλο «Δημοκρατία υπό Πίεση».

«Ο λαϊκισμός διεισδύει εύκολα σε νόμιμα δημοκρατικά κόμματα, δημιουργεί ακραίες τάσεις και είναι κάτι στο οποίο πρέπει να αντιστεκόμαστε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Στρέφοντας το βλέμμα του στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός στάθηκε στην επιδίωξη του πρωτογενούς πλεονάσματος, επίτευγμα που είναι «πολύ κοντά», προσθέτοντας πως ότι το ελληνικό πρόγραμμα έχει μπει σε τροχιά.

«Βρισκόμαστε στο τέλος της ύφεσης, η ανάπτυξη αρχίζει, θα χρειαστούμε μόνο έξι χρόνια για να φθάσουμε στο επίπεδο διαβίωσης που είχαμε πριν κρίση, και αυτά είναι καλά νέα για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

skai.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s